DJ’s Mr & Mevr KOOT

WAT?

We zijn dol op draaien met vinylsingles, die we in onze koffers overal mee naartoe slepen. Maar we stappen ook graag op de fiets, met een goed gevulde USB-stick in de zak, om naar een DJ-gig te gaan.

Ons motto is dat muziek warm en eclectisch moet zijn en perfect past in de sfeer van het moment. Zo kan je bij ons genieten in een lekkere luie stoel met een cocktailtje in je hand om later alles lekker los te schudden op de dansvloer.

Wij serveren een pittige cocktail van rauwe soul, dampende funk, hete afro beat, amapiano, latin, cumbia en global grooves, sexy disco edits, italo, funky breaks en hiphop tot uptempo beat, surf, rock, psych en exotica. Met een topping van opzwepende indie, new wave, (post)punk en groovy dance beats. Vaak onbekend, maar zeker niet onbemind in de mix met lekkere bangers en af en toe een smerige guilty pleasure en een poppy hit. We houden van muziek uit alle deccenia, welke we in onze DJ-set mixen op basis van de sound, ongeacht het bouwjaar en genre.

Graag laten we ons verrassen door de smaak van het publiek en worden we verleidt om iedere avond een nieuwe cocktail te shaken. Altijd hetzelfde draaien vinden we saai en is voor ons als een plaat die blijft hangen of als ieder jaar naar dezelfde camping gaan.

We vinden het ook geweldig om volledig los te gaan op een specifiek genre of decennium en daar lekker de diepte mee in te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een 80’s, 90’s, Halloween, Soul/Funk/Disco feest of een gitaar doordrenkte set op een festival.

WAAR?

Zowel solo of als duo zijn we te vinden achter de decks en altijd in voor een DJ-set bij een bar, restaurant, strandtent, club of festival. Maar we zijn ook zeker niet vies van een gek zaaltje, stoffige zolder, donkere kelder, ouwe schuur of tuin om daar een goed feest te bouwen. Je kunt ons ook boeken voor speciale feesten en partijen zoals verjaardagsfeesten, bruiloften, bedrijfsevenementen, kerstborrels. Check onze agenda.

HOE?

Heb je interesse om ons te boeken, neem dan contact met ons op voor meer info. Mocht er geen apparatuur aanwezig zijn bij de locatie, dan is dat via ons in te huren.

WAT NOG MEER?

We zijn ook te boeken voor speciale feesten en partijen en een Vinylbingo. Daarnaast organiseren we Is This It? De Popquiz en maken we custom made Playlists & Mixtapes. Als je jouw Vinyl of CD-collectie wilt uitdunnen, dan kan je ook bij ons terecht.

KOOT ©2024