Feesten & Partijen

WAT?

We zijn zeer ervaren in DJ-sets bij speciale gelegenheden, zoals verjaardagsfeesten, bruiloften, bedrijfsevenementen, kerstborrels en andere goede redenen voor een feest!
Bij een goed dansfeest vinden we het belangrijk om een unieke sfeer te creëren, die de muzieksmaak van feestvierders ademt, met zeer dansbare en herkenbare muziek. Een feest waarbij niemand stil kan staan en er eentje wordt om nooit meer te vergeten.

WAAR?

We draaien overal in Nederland, maar ook zeker daarbuiten. Dat kan zijn in een zaal van een speciale evenementen locatie of in een bar/restaurant, strandtent of andere mooie buitenlocatie. We zijn op veel plekken geweest en kunnen dan ook suggesties doen voor een geschikte locatie.

HOE?

Mocht er geen apparatuur aanwezig zijn bij de locatie, dan is dat via ons in te huren. We werken samen met boekingskantoor Funky Vinyl. Die kunnen alles verzorgen voor grote en kleine feesten, inclusief vervoer en op- & afbouw. Van een standaard licht, geluid, en dj-set voor een feest tot 200 personen, silent disco, decoratie voor op je feest, costum made soundsystems, tot volledig ingerichte (buiten)podia en de meest funky dj-booths. Eigenlijk alles wat je mogelijk nodig hebt voor een groot of een klein feest inclusief dj’s en live acts.
Voor feesten en partijen in Amsterdam en omstreken, hebben we ook eigen apparatuur te huur (vervoer in overleg):

  • 1 x Pioneer DJ set USB (XDJ-RX2)
  • 2 x Technics platenspelers (SL-1210 MK)
  • 1 x Pioneer mixer (DJM 250 MK2)
  • 2 x Behringer actieve speakers (incl statieven)
  • 1 x ADJ lichtset (4 x Mega Hex Par)

Heb je interesse om ons te boeken, neem dan contact met ons op voor meer info.

WAT NOG MEER?

We zijn ook te boeken voor een reguliere DJ-set als DJ’s Mr & Mevr Koot of voor een Vinylbingo. Daarnaast organiseren we Is This It? De Popquiz en maken we custom made Playlists & Mixtapes. Als je jouw Vinyl of CD-collectie wilt uitdunnen, dan kan je ook bij ons terecht.

KOOT ©2024