Is This It? De Popquiz

WAT?

DJ’s Mr & Mevr Koot en De Risikootjes hosten eens-in-de-twee-maanden een zelfgemaakte Popquiz bij De Nieuwe Anita. Gegarandeerd de leukste Popquiz van Amsterdam e.o.

Je kunt een lekker gevarieerd en bont spektakel verwachten van beeld en geluid. De gekste thema’s en alle genres en decennia kunnen voorbijkomen. Altijd met een goeie dosis humor en op z’n tijd zelfs een live element. Als je een antwoord niet weet, blijft het net zo leuk om mee te doen. Geschikt voor zowel nieuwe enthousiastelingen als ouwe rotten in ‘t vak. Oh ja en als er teams met Non-Dutchies zijn, dan kunnen we de quiz ook in het Engels presenteren.

HOE?

Het is eigenlijk altijd vol, dus ruim van tevoren reserveren is warm aanbevolen. Je kunt je inschrijven met je team (max 5 personen) via IsThisIt.nl

Vanaf een half uur voor aanvang van de quiz kan jouw team zich melden bij de bar. Je betaalt het deelname geld voor jouw team (€ 5 p.p.), opent een rekening op jouw team en zoekt daarna een tafeltje uit.

De hoofdprijs is dat het winnende team de drankrekening niet hoeft te betalen!

WAAR?

Check onze agenda.
Wil jij This Is It? De Popquiz ook in jouw café of zaal? Neem dan contact met ons op.

WAT NOG MEER?

Zowel solo of als duo DJ’s Mr & Mevr Koot zijn we te vinden achter de decks voor een lekkere DJ-set, voor speciale feesten en partijen of een Vinylbingo. Daarnaast maken we custom made Playlists & Mixtapes. Als je jouw Vinyl of CD-collectie wilt uitdunnen, dan kan je ook bij ons terecht.

KOOT ©2024