Vinyl & CD Inkoop

WAT?

Als grote vinylliefhebbers diggen wij in binnen- en buitenland bij platenwinkels en beurzen, op zoek naar leuke en vaak bijzondere plaatjes. Onze collectie begint daardoor steeds groter te worden en nog meer uit te puilen in de platenkasten. Gelukkig doen we ook wel eens wat weg, wat we niet meer draaien of blijken dubbel te hebben. We maken daar een ander weer blij mee, door het te verkopen op Discogs. Dit bleek nog best lucratief en niet alleen voor vinyl, maar ook voor CD’s. Zo zijn we op het idee gekomen om dit ook te doen voor vrienden en andere DJ’s. Je kan bij ons overigens ook terecht met je oude band shirts en andere merch.

HOE?

We verkopen voor anderen op consignatie basis, waarbij beiden een percentage van de opbrengst krijgen. Jij krijgt geld zodra het wordt verkocht.

Wij plaatsen alles op Discogs, wat inhoudt de juiste versie opzoeken, schoonmaken, kwaliteit beoordelen en de verkoopprijs en verzendkosten bepalen. Vervolgens handelen we vragen af en sturen op verzoek foto’s en geluidsopnames. Bij verkoop zorgen we ervoor dat alles goed wordt verpakt, snel verstuurd wordt en laten een review achter.

Wij doen al het werk en jij houdt er veel meer aan over, dan als je het in één keer zou verkopen aan een handelaar of winkel. Mocht je toch liever in één keer je collectie willen verkopen, dan is dat eveneens bespreekbaar. Er zijn ook mogelijkheden om een Pop-up te organiseren bij ons thuis, waarbij we andere bekende muziekliefhebbers uitnodigen.

Jouw oude band shirts verkopen wij voor jou op diverse websites, waar een grote vraag is naar dergelijke vintage collectors.

WAAR?

Check onze Discogs winkel. Wil jij ook jouw Vinyl of CD-collectie uitdunnen en daar iets leuks aan kunnen verdienen? Neem dan contact met ons op.

WAT NOG MEER?

Zowel solo of als duo DJ’s Mr & Mevr Koot zijn we te vinden achter de decks voor een lekkere DJ-set, voor speciale feesten en partijen of een Vinylbingo. Daarnaast organiseren we Is This It? De Popquiz en maken we custom made Playlists & Mixtapes.

KOOT ©2024