Vinyl Bingo

WAT?

We zijn gek op dj-en met singles en slepen een paar goedgevulde koffers mee. We draaien 45’s en tussendoor doen we een heuse Vinylbingo, in de volksmond ook wel ‘Binkootjes’ genoemd. De balletjes laten we thuis, want we hebben de balletjes voor het zwarte goud verruild!

HOE?

Hoe werkt dat? Je koopt 1 of 2 bingokaarten (€ 2 p.st), daarop staan een 15-tal nummers, speciaal uitgekozen door ons, altijd met een thema. We draaien de nummers vervolgens in willekeurige volgorde. Kras het liedje die je hoort weg op je kaart. Wie het eerst BINGO roept, wint iets lekkers uit het drankassortiment!

We draaien de plaatjes uit, dus genoeg tijd om ondertussen bij te kletsen en te drinken. Het is vooral leuk om mee te doen en niet moeilijk. We doen vaak twee (soms zelfs drie) verschillende thema rondes per avond. Per ronde kun je bingo hebben bij één lijn, twee lijnen of een volle kaart, dus grote win-kans!

WAAR?

Check onze agenda. Heb je interesse om de Binkootjes te boeken, neem dan contact met ons op. Wij kunnen een bingo op maat maken met passende thema’s. Het is daarbij ook mogelijk om andere prijzen te doen of deelname gratis te maken.

WAT NOG MEER?

Zowel solo of als duo DJ’s Mr & Mevr Koot zijn we te vinden achter de decks voor een lekkere DJ-set, voor speciale feesten en partijen. Daarnaast organiseren we Is This It? De Popquiz en maken we custom made Playlists & Mixtapes. Als je jouw Vinyl of CD-collectie wilt uitdunnen, dan kan je ook bij ons terecht.

KOOT ©2024